O nama

Naša osnovna – pretežna delatnost je proizvodnja žičanih proizvoda, odnosno proizvodnja pletene žice ili „univerzal pletiva“ svih dimenzija. Takođe se bavimo priozvodnjom betonskih, kao i metalnih i plastificiranih stubova.izradom i montazom panelnih ograda.

 

U toku prošle godine smo u saraddnji sa vodećim firmama iz oblasti reciklaže usvojili proizvodnju žičanih kontejnera za prikupljanje sekundarnih sirovina, konkretno, pet ambalaže i to daleko najpovoljnije u regionu.

Iz naše radionice izlaze lake kapije svih dimenzija. Bavimo se i uslužnom ugradnjom svih naših proizvoda, odnosno, vršimo ogađivanje : placeva, dvorišta, poljoprivrednih gazdinstava, plantaža, industriskih objekata, škola, sportskih terena.

Kao mala zanatska radionica možemo se pohvaliti desetogodišnjim iskustvom i dugačkim spiskom referenci. Ogradili smo pored mnoštva privatnih poseda u našem okruženju i industriske objekte u industrijskoj zoni „Vojka“, placeve na obali dunava na potezu Surduk-Slankamen-Grocka. Zamenili deo ograde sa centra „Košutnjak“ pred početek univerzijade, vozni park Policiske uprave Beograd na Zvedari, baštu „Intelove“ zgrade na Novom Beogradu, zgradu muzeja u Mladenovcu, fudbalska igrališta lokalnih klubova „Zmaj“ – Velika Krsna“ i f.k. „Rabrovac“, azil za napuštene životinje u Velikoj Moštanici, seosko groblje u Maloj Vrbici i još puno još toga.

Univerzal pletivo radimo od pocinkovane i pocinkovano-plasificirane žice. Pocinkovno pletivo radimo od žice debljine od 1.80 mm do 2.5 mm , plastificiran sa pocinkovanim uloškom od 1.6 mm pa do 2.5 mm.

Kod nas možete nabaviti i zateznu ili špalir žicu, kao i zatezače žice –  španere, pocinkovane i pocinkovano-plastificirane. Pletivo radimo gustine, odnosno otvora-okca, veličine od 17×17 mm do 70x 70 mm, visine  - širine od 0.5 do 2.0 m., pakovano u standardne rolne po 25 metara ili po zahtevu kupca. Naši betonski stubovi su u osnovi 10×10 cm sa oborenim ivicama 2cm / 45step., visine do 2.5 m. Stubovi su ojačani u delu koji ide u zemlju, to jest, u beton. Naime, u tom delu ivice nisu oborene, stubovi su armirani sa 4 x fi 6.0.

Takođe u ponudi imamo metal plastificirane stubove fi 42mm. Možemo raditi i ne plastificirane metalne stubove raznih profili a sve po zahtevu kupca.

Hvalav Vam na ukazanom poverenju!